When did you arrive ? before you go back home, do you mind follow me first (:
W O N D E R F U L
CONTEST KE 3 HAZWAN HAIRY
Saturday, 7 July 2012 | 20:13 | 10 notes
kreativiti seorang blogger terhadap headernya :
Gambar : ofcoz lah gambar hazwan sebagai empunya blog liku-liku kehidupan
Jalan raya : sejuta langkah hazwan menuju ke satu destinasi untuk meneruskan hidupmencari sinar kebahagian
Petanda arah : kemana haluan hazwan nak tuju dalam kehidupan  yang penuhdengan berliku
Matahari : hazwan ingin memancar sinar dalam hidupnya seterik sinaran matahari
Burung : hazwan ingin terbang bebas mencari jalan hidup & idea
Pokok : hazwan mahukan kehidupan yg tenang
Pensel : jari ini menaip entry blog untuk tatapan umum mengenai kehidupan , perjalanan hidup hazwanyang penuh dengan liku-liku  untuk mencari sinaran hidup bersama family yang disayangi ,orang yg disayangi ,sahabat & kawan yang disayangi yg bertakhta dlm hati ini berserta idea2 fakta yang aku dapat kongsikan bersama pembacadanHazwan menulis bukan untuk mencari glemer tapi untuk berkogsi bersama-sama..
dipetik drpd post ni
________________________________________________________________________


Assalamualaikum dan selamat pagi pembaca-pembaca semua !
dah sarapan ? Mama Amy pesan kalau tak sempat sarapan , makanlah sebiji pisang yakni bersamaan sepinggan nasi . 
ok , balik kpd tajuk post ....
Pagi ni Hazirah ada menyertai satu contest iaitu
nak citer sikit , jujurlah saya punn tak tahu apa yg bestnya blog tu .
tak kenal pon sapa si Hazwan . mana taknya.,
jumpa blog tu pun time dpt tahu hazwan hairy tu follower ke-600 blog fatini ,
saya ke-500 *hihi ungkit japp ...
tapi bila dah old post , dan old post , blog dia ni , not bad lah katakn
lama2 rasa best pulak BW blog Hazwan ni ...

antara soalan yg disoal ialah :
1) Nyatakan perasaan anda bila 1stime masuk blog hazwan hairy :
rasa best lah jugak sbb banyak info , no.5 blog paling best bagi saya 
*kalau rasa nak tahu siapa blog top 4 tu , tanyalah :P
dan
sebab blog dia bertema 'friendly' ( tak berat , tak pendek dan tak panjang sangat entrynya , entrynya pulak  menggunakan bahasa yg sempoi *tak guna bahasa baku sgt , tak banyak menggunakan perkataan 'rojak' dan banyak entrynya yg berguna kerana ada tips dan design yg kreatif.... )

mesej ikhlas drpd peserta :
tahniah dan syabas diucapkan sbb blog awak masuk dalam majalah ,terbuktilah yg blog hazwan ni berguna ,tak sia2 follow ;) ouh , dan satu lagi , semua syarat dah buat , err nak bukti ke? huhuh
sorry entry ringkas sgt , maklumlah follower baru :)
puji yg nyata je , yg tersirat tu semua , lain entry ye ?


Thank you for read this entry, leave a comment please ?


Older Post
Welcome

Hye There !

Welcome to my double u world Hope you enjoy yourself here (:

Facebook Fanpage
hover the image to read the notes
Writer Wanted Wounds Wishes


Warrior
put your follower widget here
bold  italic  underline  strike
  • bullet
  • cute?


  • Wise person

    Host by : Your name
    Skin made by : Hazirah Crystal
    Best view : Google Chrome only
    do not remove this credit section !
    Walkie Talkie